TV, Rádió műsorok

SZANK – A LEGSZEBB KONYHAKERTEKET DÍJAZTÁK

2024. szeptember 11-én a „Virágos Szankért” és „A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei” programok díjátadó ünnepségét rendezték meg a Vörösmarty Mihály Közösségi Színtérben. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Sári Kovács Szilvia „A legszebb konyhakertek” program ötletgazdája, Karcag város alpolgármestere és munkatársa Szokai Szilvia.
Sári Kovács Szilvia alpolgármester és Varga Ferencné polgármester beszédében elismeréssel nyilatkozott a programokban résztvevők szorgalmáról, kitartásáról. 2024-ben a helyi versenyben 14 kertművelő vett részt konyhakertjével. A „Virágos Szankért” programba 10 résztvevő jelentkezett a háza előtti virágoskerttel.
A részvevők munkáját, példamutatását Varga Ferencné, Sári Kovács Szilvia és a zsűri tagjai köszönték meg oklevelek és díjak átadásával.
A „Virágos Szankért” programban a következő helyezések kerültek kiosztásra: Bazsa Mihály I. Elek Gyuláné I. Lajos Lászlóné II. Mihalik Ferencné I. Rávai Ferenc Györgyné II. Tóth Károly I. Töröcsik Vilmosné I. Úr Andrea I. Varga Sándorné I. Zsámboki Jánosné II.
„A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei” helyi versenyben a következő helyezéseket kapták a résztvevők:
Normál kert kategóriában: Bazsa Mihály I. Besesek Béla II. Kovács Béláné és Kovács Béla II.
Mihalik Ferencné II. Monostori László III. Nemcsok Sándorné és Nemcsok Sándor I. Süli-Csontos Ignácné és Süli-Csontos Ignác I. Tóth Károlyné és Tóth Károly I. Váradi Zoltánné és Váradi Zoltán II. Varga Istvánné és Varga István I. Vass Ágnes és Gábos József I. Vidéki Cintia és Varga Cintia I.
Mini kert kategóriában: Provics Istvánné és Provics István I.
Zártkert kategóriában: Mihalik Ferenc I.
Varga Ferencné és Sári Kovács Szilvia megköszönte a zsűri, Mucsi László önkormányzati képviselő, kertészmérnök, Kiss Gyula agrármérnök, növényvédelmi szakmérnök és Kovács Imréné munkáját.
Az ünnepségen a Gólyafészek Óvoda Gy. Szabó Béla Tagóvodájának nagycsoportosai színvonalas műsort tartottak a jelenlévők nagy örömére. A rendezvényt a virágos előkertekről és a konyhakertekről készített fotók vetítése zárta.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük