Települési hírek

Karancslapujtő – Delhusa Gjon is fellép a karancslapujtői falunapon

Idén is számos sörös finomság készül majd a karancslapujtői falunapon, amelyet július 27-én, szombaton tart meg a helyi önkormányzat és a Komlóimádók Egyesülete. A rendezvényen olyan sztárvendégek fognak színpadra lépni, mint Delhusa Gjon, Singh Viki és Dudás András harmonikaművész.

Falunapra és Sörös Ételek Fesztiváljára várják a karancslapujtői lakosokat, illetve szórakozni vágyókat július 27-én, szombaton a helyi parkban. Karancslapujtő Község Önkormányzata és a Komlóimádók Egyesülete szervezésében idén is számos érdekes program színesíti a hagyományőrző rendezvényeket, ugyanis lesz vidámpark, főzőverseny, a Szent Korona másolatának kiállításmegnyitója, ingyenes kisvonatozás a településen, kézműves termékek és sörök vására, véradás, kézműves foglalkozások, valamint Izolda népi játszótere.

A falunapot Baksa Sándor polgármester fogja megnyitni 15 órakor, majd ünnepélyesen átadják a díszpolgári és a Karancslapujtőért címet. Ezek mellett a főzőverseny és a Legszebb konyhakertek verseny eredményét is kihirdetik.

A családi eseményen színpadra lép a Kastélykert Óvoda óvodásai, a Mocsáry Antal Általános Iskola tanulói, a karancsaljai Havanna Senior Tánccsoport, a Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskola Karancslapujtői Tagintézményének növendékei, a Sakinah Hastánc Egyesület, a Víg Kedélyű csajok, a Nyárutó Nyugdíjasklub, illetve a Havanna Táncstúdió. Az este folyamán olyan sztárvendégeket láthat majd a közönség, mint Dudás András harmonikaművész, a Black Vipers Zenekar, Delhusa Gjon és Singh Viki.

A nógrádi község a közösségi oldalán tájékoztatott az eseményről a közelmúltban.

Forrás:https://www.nool.hu/helyi-kozelet/2024/07/delhusa-gjon-is-fellep#google_vignette

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük